Lediga tjänster

 

Areco är en svensk privatägd koncern som bildades 1944 och är idag en av de ledande tillverkarna inom byggplåt med 160 anställda och en omsättning på ca 1 miljard kronor. Areco-koncernen bygger nu upp en egen distribution i Sverige genom grossistverksamheten Areco Direct med målsättningen att täcka stora delar av Sverige inom de närmsta åren med segmenten byggplåt, ventilation, handelsstål och armering. Areco Direct har på ett par år gått från två till åtta butiker och i dagsläget finns återförsäljare i södra och mellersta Sverige. Företaget är under fortsatt stark tillväxt och därför söker vi nu en

Säljare till Malmö

Vi söker en driven och målmedveten säljare med mycket hög servicekännedom till vår filial i Malmö. Du kommer att arbeta mycket aktivt med att sälja produkter inom våra tre arbetsområden: BYGGPLÅT, HANDELSSTÅL och VENTILATION.

I arbetsuppgifterna ingår daglig kundmottagning, försäljning över disk, lagerpåfyllning, övriga administrativa tjänster såsom orderregistrering, offerera och inköp. Men även att vara behjälplig med övriga arbetsuppgifter som uppstår i det dagliga arbetet. Truckkort är en fördel men inget krav.

Som person behöver du vara drivande och engagerad med en god social och kommunikativ förmåga. Att skapa förtroende både internt och externt dvs. mot våra kunder och leverantörer är en nyckelegenskap för att lyckas och något vi sätter stort värde på.

Företaget befinner sig i en expansiv och spännande fas med ständig målsättning att hela tiden förnya, förbättra och utveckla sig själv med kunden i fokus. Om du vill vara en del av detta lagarbete genom att själv bidra till fortsatt framgång är du välkommen att kontakta platschefen Peter Stålseger på 0703-57 63 92 eller via mail peter.stalseger@areco.se. Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Huvudkontor:
Vinkelgatan 13
211 24 Malmö

Scroll