Ventilation

Vi lagerför ett brett produktsortiment från marknadens ledande tillverkare för att säkerställa kompletta installationer och leveranser med bra teknisk prestanda till våra kunder.

Vid speciella projekt finns även möjligheten till anpassade produkter och leveranser direkt ifrån fabrik till södra och mellersta Sverige.

Kontakta vår personal som har gedigen branscherfarenhet så hjälper de gärna till med att hitta lösningar som passar just dina behov bäst.

Våra leverantörer


ABC Ventilationsprodukter AB är ett av de ledande företagen i Norden på utveckling, tillverkning och marknadsföring av ventilationsprodukter. Vi har marknadens bredaste sortiment av huvar, galler, spjäll, brand och filterskåp.
Välkommen till ABC Vent - Ett bra energival!
För mer information besök www.abcvent.se

AB Stiglöv & Co har över 35 års erfarenhet att tillverka och sälja montagedetaljer till grossister i VVS- och ventilationsbranschen.

När du köper produkter tillverkade av oss köper du trygg CE-märkt upphängning producerade i Småland.
För mer information besök www.stiglov.se

Belimo är marknadsledande tillverkare och leverantör av ställdon för ventiler och spjäll samt flödesregulatorer för klimatanläggningar.

För mer information besök www.belimo.se

EJOT erbjuder ett brett utbud av innovativa fästelement, såsom självborrande skruvar för metall och plast, specialkonstruerade plast- och metallformade delar samt ett komplett sortiment av fästelement för tak och vägg och vårt Ejotherm® program för putsade fasader. För mer information www.ejot.se

EKOVENT grundades för mer än 40 år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen.

Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation.

EKOVENT har även agenturer för kompletterande produkter. Omsättningen i år beräknas till 100 MSEK.
För mer information om företaget se www.ekovent.se.

Fläkt Woods Group är en av de internationellt ledande leverantörerna av ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet.

Med över 100 år inom industrin och försäljning i 65 länder inklusive 18 kontor i Sverige, så är vi stolta över att utveckla innovativa och energieffektiva produkter och lösningar för kommersiella byggnader, bostäder och specialapplikationer.

För mer information besök www.flaktgroup.com

Franke – för kompromisslösa kök.

Franke Futurum är Nordens ledande tillverkare av produkter för köksventilation.

Företaget grundades 1952 och är beläget i Byske i Västerbottens län.

Försäljningen sker under det egna varumärket Franke och under kunders varumärken (OEM-försäljning).

För mer information besök www.franke.com

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen.
Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet.
Skandinavien är den starka marknaden men företaget eller dess dotterbolag är även verksamma på exportmarknader utanför Skandinavien såsom Tyskland, Storbritannien, Holland och Japan.
Företaget grundades 1969 i Gemla utanför Växjö i Småland, där det fortfarande är verksamt. Antal medarbetare är 65 personer och omsättningen är ca 140 Mkr SEK. För mer information besök www.fresh.se

Östberg är en av världens ledande tillverkare av kanalfläktar och energieffektiva luftbehandlingsaggregat för alla miljöer där människor vistas.

Företaget har alltid haft en internationell profil och med dotterbolag i Sverige, Kina, Indien, Norge, Finland, Italien, Polen och Tyskland växer företaget kontinuerligt.

Idag återfinns våra produkter i mer än 75 länder världen över.
För mer information besök www.ostberg.com

REC Indovent AB utvecklar, producerar och säljer tekniska ventilationskomponenter samt kundanpassade lösningar för värme och ventilationssystem inom segmentet energi och miljö.

Vi erbjuder endast typgodkända produkter som är testade och väl dokumenterade samt levererar alltid med en mycket hög servicenivå.

För mer information besök www.rec-indovent.se

Namnet ABRA är begynnelsebokstäverna i det företag Runo Ahlqvist grundade på 1960-talet!

1986 förvärvade Sunchem AB samtliga aktier i Runo Ahlqvist och idag är ABRA ett välkänt begrepp bland Nordens plåtslagerier.

Idag tillverkas alla plåtdetaljer för ventilationsindustrin i Partille. I Getinge produceras plåt och rostskyddsfärger för metall och plåt. ABRA är också känt för sina fogmassor med klassiker som Runotex Tix Transparent på programmet som idag omfattar ett 15-tal produkter – limmer och fogmassor.

Sunchem AB är idag ett medelstort familjeföretag med ansvar för tradition, kunskap och produkter i tiden.
För mer information besök www.sunchem.se

Systemair är en av världens ledande tillverkare av ventilationsprodukter och vårt sortiment omfattar ett brett utbud av energieffektiva fläktar, ventilationsaggregat, produkter för luftdistribution, luftkonditionering, luftridåer och värmeprodukter.

Företaget grundades 1974 i Skinnskatteberg med en banbrytande produktidé - den runda kanalfläkten - som gjorde installationen enklare och ökade effektiviteten.

Vårt motto blev ”Den raka vägen” och har sedan dess utvecklats från produktidé till vår affärsfilosofi.

För mer information besök www.systemair.com

Swegon AB är ett svenskt företag  och en marknadsledande aktör inom ventilation och inomhusklimatsbranschen.

I över 60 år har Swegon utvecklat produkter och system för energigivande inomhusklimat med fokus på komfort i byggnader och att leverera optimala inomhusklimatlösningar med lägsta tänkbara livscykelkostnad för fastighetsägare.

Swegons produkter ger den totala lösningen för det perfekta inomhusklimatet.

För mer information besök www.swegon.se

Komplett och flexibelt sortiment av ventilationsprodukter.

Vi har varit verksamma inom utveckling och tillverkning i ventilationsbranschen sedan 1989. Vår tillverkning sker i egna lokaler i Motala. Läget ger oss optimala förbindelser till flera stora städer och vi når hälften av Sveriges befolkning inom 3 timmar.

Vår konkurrenskraft bygger på insikten att kvalitet inte bara handlar om att leverera rätt produkt till rätt pris.

Utöver vårt stora utbud av standardprodukter utvecklar vi kundspecifika lösningar. Här har vi stor erfarenhet och kunnande att snabbt lösa uppkomna behov av produktanpassningar.

För mer information besök www.dampic.se

Hagab jobbar med hållbara och säkra inomhusklimat, med trygghet och brandskydd i ventilationen. I vår värld är trygghet och enkelhet i produkterna viktigast, och just därför går vi mer än gärna den där extra milen för att hitta säkra alternativ och smidiga lösningar. 

Tack vare vår expertis inom brandskydd och ventilation kan vi erbjuda en ytterst smidig process – från förfrågan till färdigmonterad produkt.

För mer information besök www.hagab.com

Kontakt

Huvudkontor:
Vinkelgatan 13
211 24 Malmö

Scroll