Areco Direct Air

Egen tillverkning av rektangulära ventilationskanaler

Vi på Areco Direct Air kan installera olika typer av ventilationskanaler och särskiljer oss från andra installationsbolag genom egen tillverkning av högkvalitativa rektangulära ventilationskanaler. Tillverkningen sker i våra toppmoderna anläggningar i Malmö och i Linköping.

Skräddarsydda ventilationskanaler av hög klass

Areco Direct Air tillverkar rektangulära kanaler av högsta kvalitet och typgodkända för täthet och tryck. Vi är noggranna i vårt förarbete, där vi tar reda på vilka krav och behov som ska uppfyllas, innan vi skräddarsyr kanalerna till våra kunder. Vår verksamhet präglas av en hög servicegrad, ett professionellt handlag och gedigen hantverksskicklighet. Vi har marknadsledande kompetens, och kan producera kanaler och detaljer med mått anpassade till dina behov, både till små och stora projekt.

Modern maskinpark med hög kapacitet

Vår maskinpark är toppmodern vilket innebär att vi kan hålla en jämn, hög kapacitet och en kostnadseffektiv produktion. För att underlätta och effektivisera installationen av kanalerna kan vi också märka upp våra produkter enligt era anvisningar. Med hjälp av modern teknik har vi möjlighet att koppla vår produktion till informationssystemet BIM och på så vis automatiskt hämta information om mängder, mått och uppmärkning. Vi erbjuder också slipning och laserskärning med hjälp av modern teknik som bidrar till ett brett utbud av bearbetningstjänster inom verksamheten.

Vi är mycket stolta över våra kanalanläggningar. Kom gärna och besök oss eller kontakta oss för mer information och offert. 


Kontakta
Areco Direct Air Malmö

Stenyxegatan 25A
213 76 Malmö

Kontaktperson

Kennet Svensson, Verkstadschef
Mobil +46 70 995 11 48
Maila Kennet

Öppettider

Måndag-Fredag 7.30-16.30

Kontakta
Areco Direct Air Linköping

Gillbergagatan 37
582 73 Linköping

Kontaktperson

Robert Libom, Produktionschef
Mobil +46 76 855 65 19
Maila Robert

Öppettider

Måndag-Fredag 7.30-16.30

Kontakt

Huvudkontor:
Vinkelgatan 13
211 24 Malmö

Scroll